Téli sneaker kisokos

 

Az őszi-téli hónapok beköszöntével sem szeretnél lemondani kedvenc sneakeredről, de a tavasszal és nyáron előszeretettel használt lábbelik a csapadékos, latyakos utcákkal nem igazán kompatibilisek?

A Converse téli darabjai esőben, hóban, és szélben is tökéletes kényelmet, védelmet nyújtanak, ugyanakkor a márkától megszokott trendi design elemek révén az új szezon minden lépését stílusosan élvezheted!

A megfelelő téli sneaker kiválasztásánál alap szempont, hogy cipőnk meleg legyen és vízhatlan, ugyanakkor ezen tulajdonságokért cserébe ne kelljen lemondanunk az optimális szellőzésről sem.

Felsőrész

A népszerű sneakerek téliesített verzióinak felsőrészére a zártabb kialakítás, a tartós, strapabíró anyaghasználat, és a vízlepergető kezelés alkalmazása jellemző. 

A kifejezetten csapadékos napokra tervezett The Chuck Taylor All Star All Terrain High Top sneaker prémium bőr felsőrésze egyedülálló vízlepergető tulajdonságokkal bír, tartósan vízhatlan, emellett biztosítja a pára bőrfelületről való elvezetését, ezáltal támogatva testünk természetes hőszabályzó folyamatait intenzív testmozgás esetén is, minden körülmények közt megfelelő hőmérsékleten tartva lábaink.

A túracipők inspirálta, teljes bőrből készült Converse Run Star Hike High Top sneakert a hidegebb napokra ajánljuk, hiszen megfelelő ápolás mellett a cipő felsőrésze még a havas, felsózott utcákkal teli téli időszakban is kiemelkedően ellenálló. 

 

Bélés 

A Converse téli cipői bélésrendszerének többnyire kiemelkedő hőtartó képességekkel rendelkező, meleg, lélegző polár szöveteket használ. Több modellnél találkozhatunk antibakteriális kezeléssel, mely akadályozza a baktériumok szaporodását, így csökkentve a kellemetlen szagok képződését. 

 

Talprész

Téli sneakerünk kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy cipőnk talpa nedves viszonyok között se csússzon. Hogy megelőzzük a havas-jeges úton történő baleseteket, körültekintően válogattuk össze kollekciónk darabjait, így az egészen agresszív, multidirekcionális kiképzésű gumitalpaktól kezdve, a kiválóan tapadó, hőtartó, deformálódásmentes, kimondottan a téli időszakra tervezett talprésszel készült sneakereket is megtalálod termékpalettánkban. 

Ugyan a hűvösebb évszakokban is osztatlan sikert aratnak az időtlen, lapos talpú sneakerek, az újdonságnak számító platform darabok is megállíthatatlanul trendelnek. Laza eleganciájuk még magabiztosabb megjelenést csempész összeállításaidba, kiemelkedően jól tapadó talprészük pedig a legváltozatosabb terepeken is stabil alapot nyújt!