SZÁLLÍTÁS

Jelenleg a következő árak alapján szállítunk:
MAGYARORSZÁG
normál szállítás: 4-5 munkanap *
29 999 Ft-ig: 1490 Ft
30 000 Ft-tól: ingyenes

Utánvét díja:  400 Ft, egységesen.
Futárainknál bankkártyával és készpénzzel is fizethet.
*A szállítási időket attól a naptól kell számítani, amikor a megrendelést leadták. Igyekszünk megrendelését a fent megadott időn belül teljesíti, de nem vállalhatunk felelősséget azért, ha a szállítási idő a megjelöltnél hosszabb lesz.
A kiemelt időszakokban (pl. Glamour-napok, Joy-napok, egyéb, nagyobb akciók) a szállítási idő megnövekszik. Ezen időszakok alatt 5-6 munkanapot is igénybe vehet a csomag kiszállítása.
Türelmüket előre is köszönjük!
Csomagjainkat a DPD Hungary szállítja ki.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Rendelésfeldolgozó központunk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon.
Postafiókcímre nem áll módunkban szállítani.
Bár minden tőlünk elvárhatót megteszünk, hogy megrendelését a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak. Bármely váratlan késedelem esetén igyekszünk értesíteni vásárlónkat.
Ha problémája van csomagja követésével, lépjen kapcsolatba e-mailes ügyfélszolgálatunkkal!

VISSZAKÜLDÉS 

Ha bármilyen okból nincs megelégedve a megrendelt termékkel, jogában áll visszaküldeni a megvásárolt terméket a kézbesítéstől számított tizennégy (14) napon belül. Ha a terméket ezen időtartamon belül visszaküldi, visszatérítjük a vételárat.

Cserére a jövőben már nincs lehetőség, méretprobléma esetén egy új rendelést szükséges leadni a megfelelő adatokkal.

A vásárlástól való elálláshoz kérjük, töltse le az Elállási nyilatkozatot innen. Ezt olvashatóan kitöltve és aláírva kérjük a visszaküldött termékhez mellékelni. 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldendő termékeknek meg kell felelniük a következő feltételeknek:

  1. a termékeket nem használták, nem viselték, nem mosták, nem alakították át és nem károsították;
  2. a termékcímkét nem távolították el;
  3. a termékeket teljes egészében és használatlanul, eredeti csomagolásukban (ha teljes összeállítást küld vissza, akkor annak minden elemét mellékelve) kell visszaküldeni;
  4. a visszaküldendő termékeket a kézbesítéstől számított 14 napon belül vissza kell küldeni a Sneak'n'Run számára.
  5. használja az eredeti csomagolóanyagokat, hogy a visszaküldött termékek biztosan jó állapotban érkezzenek meg
  6. távolítson el minden korábbi csomagcímkét a doboz külsejéről (régi címeket, fuvarlevelet)
  7. zárja le és gondosan ragassza le a dobozt, hogy ne nyílhasson ki szállítás közben
  8. kérjük, a Rendelési számot tisztán olvashatóan tüntesse fel a doboz külső felületén. Ennek segítségével tudjuk beazonosítani a visszaérkezett csomagot. Kérjük, ne írjon vagy ragasszon semmit közvetlenül a termék eredeti kereskedelmi csomagolására (például cipősdobozra), tegye bele egy másik dobozba, vagy csomagolja be úgy, ahogy eredetileg kézbesítették, és a számot a külső csomagolásra írja rá. A Rendelési szám nem megfelelő feltüntetése esetén előfordulhat, hogy kérését nem, vagy csak késve tudjuk teljesíteni.

A CSOMAGOT A KÖVETKEZŐ CÍMRE KÉRJÜK VISSZAKÜLDENI:

Maximus HCD Kft,
Hivatkozás: - írja ide a Rendelési számot -
Montevideo u 16/B
1037, Budapest
Magyarország

 

A termék visszaküldése a vásárló felelősségére és költségére történik. Olyan szállítási szolgáltatót válasszon, amely biztosítja a küldeményt lopás vagy elvesztés esetére. Győződjön meg róla, hogy küldeményét ellátják olyan egyedi azonosítóval, amellyel feladás után a csomag útja követhető.

Értesítést kap arról, ha a visszaküldött termék nem elfogadható. Ebben az esetben öt (5) munkanapon belül visszaküldjük a terméket, abban az állapotban, ahogy címünkre megérkezett. Ha Ön nem tart igényt a termékre a Sneak'n'Run címére történő visszaküldéskori állapotában, az Eladó jogosult megtartani a terméket és a megkapott vételárat is.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a vásárolt termékek szállításakor fizetett vámokat, adókat és díjakat nem áll módunkban visszatéríteni.

 

VISSZATÉRÍTÉS

A visszatérítési folyamat azután kezdődik el, miután ellenőriztük, hogy a vásárló visszaküldési kérelme összhangban áll a Visszaküldési szabályzattal. Ha a visszaküldés minden követelménynek megfelel, egy e-mailt kap a visszaküldött termékek elfogadásáról. Bármilyen fizetési módot is használt a visszautalási folyamat 10 munkanapon belül megkezdődik, attól az időponttól kezdve, hogy Ön közölte a Sneak'n'Run ügyfélszolgálatával, hogy vissza szeretné küldeni a terméket, és miután ellenőriztük, hogy a visszaküldés a fenti feltételeknek megfelelően történt.

Visszatérítés módja:

  • Utánvét esetén banki átutalás, ezért kérjük, adja meg bankszámlaadatait is, hogy elektronikus utalás útján küldhessük vissza az összeget;

  • online fizetés esetén arra a számlára utaljuk vissza az összeget, ahonnan az eredeti fizetés megtörtént.

A visszatérítés időtartama függ az alkalmazott fizetési módtól. Ajándék esetén a vásárlásért fizetett összeget annak az egyénnek térítjük vissza, aki a fizetést teljesítette.

 

SZAVATOSSÁG

 A reklamáció kezelésést a szavatosság teljes időszakában a webshop ügyfélszolgálat kezeli, az első 12 hónapos időszakban az esetlegesen szükségessé váló külső szakvéleményt a webshop ügyfélszolgálat szerzi be. 12 hónapon túl, de a 2 éven belül pedig a fogyasztó fordulhat a területileg illetékes járási hivatalhoz, ha külső szakvéleményt szeretne a kifogásolt termékről. A szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, pénzvisszafizetést (ebben a sorrendben) - lehetőség szerint 15 napon belül - biztosítunk.

A SneaknRun Webshopban forgalmazott márkáknál alapvető követelmény a magas minőségre való törekvés. Ha valamely nálunk vásárolt termékünkkel kapcsolatban mégis valamilyen minőségi problémát tapasztalnál, akkor a kifogásolt árut küldd vissza címünkre:

Maximus HCD Kft. - SneaknRun.hu

1037, Budapest, Montevideo u. 16B, 1. em.

A szavatossági igényről minden esetben jegyzőkönyvet kell készíteni és a Webshop ügyfélszolgálatra visszajuttatni:

Ehhez az alábbi PDF űrlap letöltése szükséges.

Kérjük minden megjelölt mezőt tölts ki, nyomtasd ki a dokumentumot és írd alá a megjelölt helyen. A kitöltött és aláírt dokumentumot mellékeld a visszaküldött termék mellé.

Munkatársunk minél előbb felveszi veled a kapcsolatot és kiegészíti a jegyzőkönyvet, melyből egy példányt megküld Neked.