Markainkrol

Rolunk Converse

A Converse története 1908-ban kezdődött el, amikor Marquis Mills Converse megalapította a céget, ezzel megteremtve egy már több mint 100 éve tartó hagyomány alapjait. Amikor M.M. Converse a Massachussetts állambeli Malden-ben létrehozta a vállalkozást talán gondolni sem merte, hogy a végeredmény Amerika ikonja lesz, s ezzel végleg beírja nevét a divatvilág történelmébe.

Az Egyesült Államokban a kosárlabda népszerűségének felívelésével párhuzamosan a Converse hamar felismerte, hogy szükség van egy erre a sportra legjobban alkalmas cipő kifejlesztésére. A kutatások eredményeként 1917-ben megszületett az All Star kosárlabda cipők első generációja – egy színben, feketében. Az All Star volt az első tömeggyártással készült kosárlabda cipő egész Észak-Amerikában. A cipőket a kiváló tapadást nyújtó vastag gumi talp és a vászon felső tette egyedivé.

A kosárlabdázó tömegek megnyeréséhez azonban kellett Charles “Chuck” Taylor, az Akron Firestones csapat játékosa is, aki nem véletlenül hitt a cipők sikerességében. Chuck Taylor 1921-től a Converse cipők hírnöke lett, s erőfeszítéseinek köszönhetően Egyesült Államok-szerte híre ment az All Star létezésének. Sikeres kampánya miatt nemcsak elnyerte „a kosárlabda nagykövete“ címet, de a neve ettől kezdve a cipőkön is megjelent. Ekkor született meg a “Chuck Taylor“ All Star sneaker! Az első kollekció fehérben debütált, de később több változat is született.

LOGO PNG 3

FENNTARTHATÓ DIVAT STÍLUSOSAN: ACBC

A márka megálmodói, Gio Giacobbe és Edoardo Iannuzzi az ACBC alapításánál a társadalmi felelősségvállalás, a környezettudatosság, és a legújabb technológiai innovációk tökéletes harmóniáját realizálták céljuknak, mely irányzat a mai napig töretlenül a cég alapelveit képezi.

A 2017-ben született Kickstarter-es sikersztori első videója több mint 1 millió darabos előrendelést generált.

Az ACBC minden egyes lépésének középpontjába a fenntartható gondolkodást helyezi. Termékei a stílusosság és a funkcionalitás prémium elegyét képezik, a tanúsított, minőségi Eco anyagfelhasználás valamint az igényes kivitelezés révén pedig tartós, sokáig használható, újrahasznosított, és újrahasznosítható darabok születnek.

Tegyél Te is a változásért! Válaszd az ACBC környezettudatos, egyedi tervezésű darabjait, és élvezd önfeledten a legújabb trendeket!

Rolunk SauconyO

Klasszikus retro sneakerek. A régi idők futócipői születnek újjá modern köntösben. A Saucony Originals utcai cipők a 70-es évek sztár modelljeit fogalmazzák újra, mint a Jazz Vintage, a Shadow modellek, az Azura és a Grid család. Mivel minden modell eredetileg mozgásra lett tervezve, jó helyen jársz, ha a maximális kényelmet keresed. A rengeteg színkombinációnak köszönhetően meg fogod találni a feltűnő darabot a fesztiválra, a visszafogott és elegánsat a munkahelyre és a tökéletesen illeszkedő, vagány cipőt a hosszú városnézésekhez. A Saucony nagy hangsúlyt fektet környezetünk és az állatvilág védelmére is; így a vállalat vegán cipőket is gyártanak és dolgoznak az első biológiailag lebomló sneakeren. A cipők magukért beszélnek. Nézz szét a webshopunkban és találd meg a kedvenced!

Rolunk Saucony

Az 1970-es években induló sikertörténetet Marc Spitz hétszeres olimpiai bajnok úszó inspirálta: győzelmének tiszteletére a sport szponzoráció úttörője Horst Dassler ’73-ban megalapította az Arena-t, mely napjainkra a világ egyik vezető úszómárkájává nőtte ki magát.

Az Arena elsőként kezdte el a folyadékdinamikai kutatásokat és a különböző technológiai innovációk kifejlesztését. A legkönnyebb, legtartósabb, és legjobb minőségű verseny termékek születését olimpiai-, és világbajnok sportolók ihlették, és segítették. Az Arena a FINA hivatalos szponzora, valamint számos ország úszószövetségének technikai partnereként is büszkélkedhet, köztük az Egyesült Államok, Magyarország, Svédország, Hollandia, Olaszország, Oroszország, Lengyelország, és Horvátország. Termékeinek egyedülálló minőségét és a márka időtállóságát Világ-, és Európa-csúcsok, valamint Olimpiai aranyérmek sora bizonyítja.

Verseny, edzés, vagy szabadidő? Széles kínálatunkban minden aktív pillanatra megtalálod a tökéletes terméket! Válaszd a kompromisszumok nélküli minőséget az Arena-val!

Altralogo

Az Altra Running, közismert nevén Altra, egy amerikai cég, amely sportcipők tervezésével, fejlesztésével, marketingjével és értékesítésével foglalkozik aszfaltfutáshoz, terepfutáshoz és általános lábbelikhez. Az Altra a „run speciality” kategóriában a top 10. helyen szerepel, illetve a terepfutás kategóriában a 4. helyen.

2016-ban a cég ruházatot adott hozzá a termékcsaládjához és elkezdett futó és túra kiegészítőket gyártani, mint kabátok, rövidnadrágok, ingek és zoknik sorával. Ennek ellenére az Altra jelenleg csak a lábbelikre koncentrál.

A Golden Harper felvágta és megváltoztatta a különböző márkájú futócipőket, hogy jobb teljesítményű cipőt tervezzen, amelyet később “Zero Drop”-nak neveztek el. A név a cipő sarka és lábujja közötti magasságkülönbség hiányára utal.

Harper társalapítója, Brian Beckstead, valamint üzleti partnerei, Quirl Hansen és Jeremy Howlett kevés sikerrel mutatták be új cipőgyártó cégeinek, ezért úgy döntöttek, hogy saját céget alapítanak. Az “Altra Footwear” 2009 -ben indult, együttműködve a Brigham Young Egyetem mérnöki cégével, a Pulse Labs-zel.

Arena Unternehmen logo

A Saucony a világ egyik vezető amerikai futó-, és lifestyle cipő márkája. Prémium futócipőink folyamatos technológiai innovációkkal már sokszor megreformálták a futóipart és több, mint 120 éve meghatározó szerepet töltenek be a futók életében. Mi vagyunk a legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal rendelkező cipőmárka a világon! A Saucony logó az eredeti gyár mellett futó folyót és a benne egymáshoz közel található három sziklát szimbolizálja. Ez a három szikla pedig a márka értékeit tükrözi: a jó teljesítményt, amit a cipők által elérhetünk, a jó egészséget, amit a futás ad nekünk és a jó közösséget, futótársakat. A cipőkben jelenleg megtalálható megoldások és technológiák, – mint például a FORMFIT, ISOFIT, PWRRUN+, PWRRUN- futók százezreinek nyújtanak maximális kényelmet, tökéletes illeszkedést, rugalmasságot és gyorsaságot. A Saucony kétségkívül a legmagasabb minőségű futócipők egyike.
Járj (vagy fuss) utána! Run for Good. #runforgood #sauconyhu