Rólunk

Köszöntünk a Sneak’n’Run Webshopban!

A modern stílusú, lendületes webáruház mögött álló fiatalos csapatunk minden nap töretlen lelkesedéssel dolgozik azon, hogy elhozza Neked a legdivatosabb utcai cipőket, és a forradalmian új, innovatív technológiákkal készült futó-és kosárcipőket.

A Sneak’n’Run minden, ami nélkülözhetetlen, ha a maximális kényelemről, és a legújabb trendekről van szó. Futócipőinkben a legvadabb ösvényeket is magabiztosan meghódíthatod, és a leghosszabb kilométereket is könnyedén magad mögött hagyhatod! Utcai kollekciónkban az új szezon minden lépését élvezni fogod! Stílusos ruházati termékpalettánk még magabiztosabbá tesz, egyedi kiegészítőinkkel pedig pillanatok alatt feldobhatod szettjeidet!

Imádjuk a sneakereket, izgatottan kutatunk a legújabb technológiai sportinnovációk után, és az aktív pillanatok életünk meghatározó részeivé váltak. Az Amerika ikonjaként számon tartott Converse, és a világ egyik vezető amerikai futó-, és lifestyle cipő márka, a Saucony legújabb, prémium termékeit is megtalálod webshopunkban.

Széles termékkínálatunkat néhány egyszerű lépésben áttekintheted. Kérdéseidre, javaslataidra, és ötleteidre örömmel válaszolunk az info@sneaknrun.hu e-mail címen hétfőtől péntekig 9-17 óráig.

Fuss velünk egy kört az oldalon, és találd meg álmaid cipőit!